Kaikenlaista

Siitä onkin jo aikaa kun viimeksi postasin. Matkanvarrella on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista. Mökki laitettiin talviteloilleen. Minulle oli tosi vaikeaa aikaa luopua taas mökistä niin pitkäksi aikaa. Vaikka järkeilin kuinka että se on vain kesäasumiseen tarkoitettu niin siitä huolimatta masenti.

Nyt on elämä taas kunnossa.Ollaan oltu lastenvahtina ja Sini ja Sara olivat meillä lapsineen. Sitten sairastuin. Tauti alkoi silmätulehduksella ja kurkkukivulla. Nousi kuume alkoi yskittää. Kävin lääkärissä ja sain silmätipat. Ne auttoivat nopeasti, mutta muut oireet jatkuivat viikon. Olin jo tosi kypsä koko tautiin. Ihmettelen ettei koko aikana ollut nuhaa. Yleensähän flunssa alkaa nuhalla. No nyt sitten ole taas terve ja osaan arvostaa terveyttä.

Aamulla olisi lähdettävä Rhodokselle viikoksi. Onneksi meillä on Verisuren hälytysjärjestelmä joten on huolettomampaa lähteä.

Olen tehnyt joululahjakäsitöitä ahkerasti. Olen tehnyt Sinille pipon karvatupsulla ja pääpannan. Sara halusi myö samanlaisen pääpannan kuin Sini. Huugolle pipon.
Aapolle pipon,Eelalle pipon ja kahdet lapaset. Meneillään on Aapolle lapaset. Matkan jälkeen neulon Aapolle ja Eelalle sukat ja kaulurit. Se olisi lokakuun lopun tavoite. Marraskuussa pitäisi neuloa 2 sukat ja kolmet lapaset ja aloittaa Suville polvipituiset villasukat. Sitten alkaakin joululahjojen teko riittää. Pahvilaatikko alkaakin olla jo kukkurallaan villaisia lahjoja.

Tilasin Aapolle ja Eelalle merinovillaiset villahousut ja paidat Lindeksiltä. Onneksi Lindeksin kivijalka myymälä on Kouvolan keskustassa. Käytän kuitenkin melkein enemmän verkkokauppaa, kun voi ajan kanssa kaikessa rauhassa tehdä ostoksia ja mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Matkan jälkeen on käynti hammaslääkärissä ja neulekahvilassa. Jouduin jättämään yhden neulekahvilan väliin kun olin sairas. Sitten lähdemmekin taas reissuun ajetaan Kuopioon ja käydään Iisalmen ajoilta olevien ystävien luona kun vuosi sitten muuttivat Kuopioon. Yöksi mennään Säteen ja Teemun luo. Kuopiosta ajamme Pyhäjärvelle Pirjo-Liisan ja Heinon luo kylään. Pirjo-Liisa on lukio aikaisia ystäviä.

Tuntuu hyvältä kun aurinko paistaa. Pyyhin tänä aamuna koko kodista pölyt ja pesin vessan. Nyt voi aurinko huoleti paistaa. Elämä maistuu hyvältä!

– maija –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s