Seesteistä

Ollaan jo menossa kovaa vauhtia syksyä kohti. Luonnossa on jo syksyn merkkejä. Ei enää lintujenlaulua ja kukkaloistoa. Kukkapenkeissämmekin on jo kaikki kukat kukkineet. Kaikki on melkein kuukautta liian aikasessa.

Elämä on ollut seesteistä tämän kesän. Ollaan oltu mökillä: Täytyy myöntää ettei tänä kesänä passaa valittaa että ei olisi aurinko paistanut. Melkein auringon paistetta toukokuun alusta tänne elokuulle saakka. Vielä elokuuksikin on luvannut säätiedotuksissa aurinkoisia päiviä. Tiedän että seuraava mielipiteeni jakaa mielipiteitä elikä että on ollut tosi ihana kesä. Mökillä kun käy pieni tuulenvire niin ei ole tuntunut niin kuumalta.

Heinäkuussa oli Toivasten serkustapaaminen Kiteellä. Meitä oli 11 serkkua ja puolisot. Meidän kolmen koulukaverin tapaaminen oli nyt puolestaan Eijan mökillä. Kiva tavata näin kerran vuodessa ja muistella kouluaikoja. Mökillä kävi vieraita sopivasti. Pirjo-Liisa miehensä kanssa kävivät Pyhäjärveltä. Olemme lukioaikaisia koulukavereita. Pidämme kovasti yhteyttä melkein päivittäin. Meitä yhdistää käsityöt. Serkkuni Ritvan ja hänen miehensä vierailu myös piristi. Serkkuni on sellainen positiivinen pakkaus. Saan aina lisää virtaa häneltä. Hänkin on käsityöihmisiä.

Viikonlopuksi tulee Suvin nuorimmat tytöt Taika ja Tähti meille. Huomenna aion paistaa pullaa ja tehdä sitä Säteen torkkupeittoa että saisin sen valmiiksi. Kolmiohuiveista on valmiina yksi ja toinen puolessa välissä. Laitan kuvan tuohon artikkelikuvaksi. Simpukkahuivi on miellyttävää virkattavaa. Ei tunnu niin suurelta urakalta, kun on mieluisaa tekemistä.

Syksyllä alkaa taas neulekahvila ja kansalaisopiston kurssit. Ajattelin mennä ainakin somen-jatkokurssilla. Olisi kiva mennä myös ruotsin keskusteluun. Syksyllä tarkemmein lokakuun alussa lähdemme viikoksi Rhodokselle. Tämä on eka kerta Kreikassa. Olisi mukava saada teidän kokemuksia, jotka olette käyneet siellä. Mitä nähtävyyksiä siellä on ja missä kannattaisi ehdottomasti käydä. Kirjoita kokemuksistasi yhteystiedoissa olevaan laatikkoon ja paina lähetä niin saan viestin sähköpostiini.

Lindexillä alkaa torstaina 9.8. mahtava kampanja: Kaikki normaalihintaiset lastenvaaatteet ota 3 maksa 2! Tarjous ei koske aletuotteita eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kampanja voimassa koodilla: kids18
Kampanja on voimassa 9.8.-19.8.

Jään odottamaan viestejä ja kokemuksianne Rhodokselta! – maija –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s