Heinäkuun helteet

Tämä kesä on ollut todella poikkeuksellinen. Olemme saaneet nauttia auringonpaisteesta ja lämmöstä. Eteenpäinkin lupaa lämmintä. Olemme olleet mökillä nyt enemmän kuin viime kesänä yhteensä. Emme ole pahemmin mökiltä poistuneet. Ei raaski.

Sunnuntaina lähdetään Mäntyharjun kautta Kouvolaan muutamaksi päiväksi. Käydään Mäntyharjulla vanhimman lapsenlapsen 17v synttäreillä. Suvi kävi kahden nuorimman tyttären Taikan ja Tähtin kanssa mökillä viettämässä kolme päivää. Silloin ei oikein sää suosinut oli melko tuulista ja järveltä päin tuuli.

Soudimme pari päivää sitten veljeni Kaukon saareen ja paistoimme makkaraa ja söimme uusia perunoita. Perunat kaivoimme kasvimaaltamme. Sopivan kokoisia ja hyvä laatuisia perunoita saatiin tänä kesänä. Kaukolla oli kanttarelleja saaressa ja sain poimia ne. Nam kanttarelleikasteiketta uusien perunoiden kera. Ei mitään parempaa ole olemassa.

Odotan jo kovasti neulekahvilan alkamista. Sitä ennen pidän muutaman hengen neulekahvilan kodissamme. Järjestelen käsityöhuoneeni niin että siellä voimme olla rauhassa ja tarinoida käsitöitä tehden ja kahvia juoden. Osallistujat ovat neulekahvilassa kävijöitä. Meistä on muodostunut muutaman hengen ryhmä, jotka teemme sitä ryijyä.

Tässä muutama yhteistyökumppani, mitä suosittelen. Lindeksiltä löydät paljon nuorekkaita kesävaatteita sopuhintaan. Itse käytän nettikauppaa ja olen tehnyt monta hyvää kauppaa.

Tokmanni on monipuolinen kauppa mistä saa vaatteita, kodintavaroita ja jopa käsityölankoja. Kaikkea kivaa!!!

Verisuren hälytysjärjestelmän avulla suojaat kotisi, kesäasuntosi tai yrityksesi odottamattomilta vierailta. Itselämme on käytössä Verisuren hälytysjärjestelmä.

Sauvakävely on jäänyt vähiin, kun ei tällaisilla helteillä mielitee ja jaksa liikkua. Painonikin on noussut muutaman kilon, mutta eiköhän se taas laske kun helteet helpottaa ja palaa normaaliin.

Kaikkea hyvää!!! – maija –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s