Kesäisiä tapahtumia


Tässä alla on kuva seuraavasta projektistani – simpukkahuivi virkaten.
Yksinkertainen malli ja ohje. Tällä mallilla olisi tarkoitus tehdä hartiahuivit kaikille tyttärillemme.
IMG_0917

img_0894

Pari viikkoa mennyt siten että en ole saanut oikein mitään aikaiseksi. Tällä hetkellä ollaan taas Kouvolassa. Uunissa on paistumassa suklaakakku, minkä otamme mukaan kun lähdetään alkuviikosta mökille.

Lopultakin tänne saatiin vesisadetta. Nurmikko toipuu yllättävän nopeasti, vaikka oli palanut ihan poroksi. Kävimme eilen sauvakävelyllä ja pois tullessa kastuimme, mutta emme valittaneet. Oltiin vaan tyytyväisiä kun satoi. Otamme mökille kävelysauvat mukaan ja jatkamme siellä harrastusta. Siellä tulee käveltyä pidempiä lenkkejä. Tyypillinen pituus on 9,6 km. Eli kävelemme mökiltä entiselle kansakoululleni. Siinä käännymme.

Mökille tulee mieheni sisko käymään ja loppuviikosta Suvi perheineen. Toivottavasti riittäisi auringonpaistetta vielä sittenkin. Mökillä ei ole kiva olla jos on kylmä ja tuulee pohjoisesta. Juhannuksen aikoihin mökillä oli jo mustikoita, mitkä olivat jo osittain sinisiä. En muista koskaan aiemmin että jo juhannuksena mustikat olisivat olleet sinisiä. Eihän ne vielä tosin kypsiä ole.

Silmätippoihin alan pikku hiljaa tottua. Ei vaan aina meinaa muistaa. Kolme tuntia menee nopeasti.

Heinäkuun loppupuolella kokoonnumme Eija, Eeva ja minä Eijan kesämökille parantamaan maailmaa. Olemme koulukavereita. Meillä on tapana joka kesä tavata kerran vuoronperään kunkin meidän mökillä.Sitä tapaamista oikein odottaa.

Kesä jatkuu niin että olemme vuoroin mökillä vuoroin kotona. Heips! – maija –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s