Tällaista tällä erää

Sukujuhlat juhlittu. Osallistujia oli ihan mukavasti. Niin se aika rientää sen huomaa parhaiten lapsista. Tosin kun katson peiliin niin toki huomaan itsessänikin iän tuomia muutoksia. Ja sehän on inhimillistä.

Kävin tänään Kotkassa silmälääkärissä. siellä tekivät testin, että tuleeko miten paljon kyyneliä ja huuhtelivat kyynelkanavat. Lopputulos oli että minulla on hyvin kuivat silmät, joten asia hoituu silmätipoilla viidesti päivässä. Jos ne ei auta niin laittavat tulpat kyynelkanaviin. Putkitus tulee kysymykseen silloin jos muodostuu liikaa kyynelnestettä. Ei kyllä yhtään ilahduttanut, että joudun koko ajan tiputtelemaan silmätippoja elämän loppuun asti. Mutta ei kai se muukaan auta. Sekin iän tuoma haitta…

Suvin nuorimmat tytöt olivat mummilassa kolme päivää. Tulivat kaksin junalla. Kävimme Action Parkissa ja Hesessä syömässä. Kohta tytöt alkavat olla siinä iässä ettei mummila ole enää heidän juttu. Se kestää onneksi vain muutaman vuoden.

Sini kävi perheineen meillä. Oli mukava nähdä. Niin suloiset Aapo ja Eela. Aapo on 3,5 vuotta ja Eela 1-vuoden. Pääsemme hoitamaan heitä heinäkuun alkupuolella. Tulevat mummilaan yökylään.

Nyt nuo menot vähenevät ja voi palata normaaliin seesteiseen elämään. Mökille lähdemme loppuviikosta. Sää varauksella. Matkalla pysähdymme Lappeenrannassa hoitamassa Huugoa. Ihana nähdä sitä pientä.

Täällä Kouvolassa on ollut tosi kuivaa. Nurmikko paloi koko tontilta. Ja kukkapenkissä olevien kukkien kukinta-aika on tosi lyhyt. Pohjois-Karjalassa on ilmeisesti satanut enemmän, kun siellä ei ole enää metsäpalovaroitusta. Kaikki kukat kukkivat normaalia aiemmin. Saas nähdä jääkö loppukesäksi enää mitään pahoin pelkään!

Kuvassa oleva sukkapari on jo ensimmäinen valmis joululahja. Toiset sukat ovat meneillään.

Lindexillä (<-linkki)alkaa huomenna 12.6.
alennusmyynti. Tuotteita jopa -50% alennuksessa.

Hanki kotisi tai kesäasuntosi turvaksi Verisuren hälytysjärjestelmä (<-linkki) niin voit olla huoleti poissa kotoa tai mökiltä. Meillä se jo on!

Tällaista tällä erää… – maija –

One thought on “Tällaista tällä erää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s