Tapahtumia

Pikainen vierailu mökillämme, peräti kolme päivää. Siellä oli niin tuulista ja viileää, että emme olleet niin kauan kuin olimme suunnitelleet. Sinä aikana mökki sai uuden katon. Luonnossa on nyt niin kuivaa, että jouduimme kastelemaan kasvimaan ja perunamaan ja tietysti kukkapenkit. Nurmikko on palanut melkein karrelle. Saman homman teimme sitten kotiin palattuamme. Ei kukkapenkit loista samalla tavalla kuin viime kesänä. Silloin ei tarvinnut niitä paljoakaan kastella. Kaikki kukat kukkii tosi aikaisin ja huolestuttaa, että jääkö mitään kukkia enää loppukesään.

Linnulla oli varmaan hautominen meneillään kun oli melko hiljaista. Tai saattoi johtua myös siitä että tuuli niin rajusti.

Liikunnassa on ollut myös taukoa, kun on niin lämmin ettei yksinkertaisesti tee mieli lähteä sauvakävelylle. Eilen tuli Kotkan keskussairaalasta kutsu kyynelkanavien putkitukseen, kun molemmat silmäni vuotavat koko kävelyn tai pyöräilyn ajan. Sekin on laskenut intoani harrastaa liikuntaa. Toivottavasti saan avun.

Sain Eelan jakun valmiiksi ja nyt minulla on jokin luova tauko myös käsitöissä. Pitäisi alkaa tehdä jo ensi joulun joululahjoja, kun se on melkoinen urakka. Ehkä siirrän viileämpiin säihin sen homman. Ja pidän vain yksinkertaisesti taukoa ja selaan käsityökirjojani, mitä minulla on tosi paljon.

Tulevana viikonloppuna kokoonnumme taas koko perhe Pirnesten sukutapaamisessa. Se olisi jo kolmas viikonloppu, kun olemme koko perhe koolla.

Tiedoksi, ettäLindexillä (<-linkki) on huomenna 1.6. -25% alennus koko tilauksesta.Koodilla friyay25 Alennus ei koske jo alennettuja hintoja. Huima tarjous on voimassa vain perjantain 1.6. ja ilmainen toimitus 6.6.18 saakka.

– maija –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s