Turvallisuus

Asumme omakotitalossa ja matkustelemme talvisin paljon ja kesäisin vietämme paljon aikaa kesäkodissamme Pohjois-Karjalassa. Ennen aina jännitti tulla kotiin, kun kävi mielessä usein se pahin. Sitten päädyimme hankkimaan hälytysjärjestelmän. Meillä on ollut Verisuren hälytysjärjestelmä jo 15 vuotta. Enää ei tarvitse kantaa huolta. On yksi huoli vähemmän.

Verisure on Suomen suosituin murto- ja palohälytysjärjestelmä kotisi ja yrityksesi turvaksi. Hätätilanteessa Verisuren hätäkeskuspäivystäjiin saa yhteyden jopa 30 sekunnissa, jonka jälkeen he huolehtivat turvallisuudestasi antaen lisäohjeita ja hälyttämällä tarvittaessa lisäapua paikalle.

Koska jokainen koti on uniikki ja vaatii erilaisen suojauksen, haluaa Verisure kartoittaa muutaman taustatiedon kodistasi, jotta se voi suositella kotiisi parhaiten soveltuvaa turvajärjestelmää. Tätä testiä kutsutaan ”Kodinturvakartoitukseksi”-

Tee testi! Kodinturvakartoitus

Lue lisää kodin hälytysjärjestelmistä

Valvottu hälytysjärjestelmä – kolme yleisintä kysymystä ja vastausta

Kotihälytin, varashälytin, kodin hälytysjärjestelmä – Mitä eroa näillä on?

Voimme suositella verisuren hälytysjärjestelmää, kun on omakohtaista kokemusta niin pitkältä ajalta!

Heips! – maija –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s