Mietteitä

Istuessani pihakeinussa mökillä ja katsellessani ympärilleni mieleni valtaa tyytyväisyys. Mikä etuoikeus on saada katsella tällaisia maisemia. Minun onni ei koostu rahasta tai muusta maallisesta. Olen onnellinen kun saan olla terve ja sitä osaan kyllä arvostaa. Puhdas luonto ympärilläni ja kaikki tämä luonnonkauneus ja luonnon äänet. Kiva seurata lintujen elämää. Tätä onni on. Yllä kuva kukkapenkistäni täällä mökillä.

Sunnuntaina kastettiin Saran ja Leevin vauva. Nimeksi tuli Huugo Oliver. Sara kertoi että Huugo nimi löytyy myös Pirnesten sukukirjasta. Onnellinen olen myös lapsistani ja lastenlapsista. Miten paljon mielihyvää he tuottavatkaan minulle. Olen aina unelmoinut suuresta perheestä ja se minulla nyt on. Minulla on paljon sellaista mitä ei rahassa voi mitata. Korvaamatonta. Se tuo myös mieleeni kiitollisuutta.

Torstaina palaamme taas kotiin hoitamaan pihaa ja kukkia. Lauantaina menemme Lahteen Eelan 1-v synttäreille. Eelan jakku on hihoja vaille valmis. Yritän saada lauantaiksi valmiiksi. Kesä projeksiksi otan naisten lapaset, mitkä veljeni tilasi minulta. Malli on varsin haastava, joten yritän tehdä niitä täällä mökillä. En ota tänne muita käsitöitä siistä syystä, ettei muuten tulisi tehtyä lapasia.

3.6. on Pirnesten sukutapaaminen. Yllätyin että saamme kaikki lapsemme perheineen sinne mukaan. Minulla on sellainen kuva ettei nuoria paljon sukujutut kiinnosta.

Kotona Kouvolassa on pihatyöt jo tehty. Mitä nyt säännöllistä kukkien kastelua ja nurmikonleikkausta on tiedossa koko kesäksi. Mökilläkin saimme pihatyöt tehtyä ja kasvimaakin tuli tehtyä. Nyt vain nautitaan.

Meillä on lähellä Tokmanni, mistä ostimme kukat ja lannoitteet sekä mullat. Tokmannilla (<-linkki) on myös verkkokauppa. Kätevää ja edullista. Lindeksiltä(<-linkki) ostin juhlamekon kastejuhlaan. Juhla-asut ja muut vaatteet löydät kätevästi verkkokaupasta.

Matkalla mökiltä kotiin poikkeamme hoitamaan Huugo Oliveria ja sitä odotan tosi kovasti! – maija –

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s