Toukokuisia päiviä

Edellisessä postauksessani oli kuva, missä oli lankakeriä ja puikkoja. Ne olivat tuliaisia Karnaluksista Tallinnasta. Yllätyksekseni Karnaluks oli muuttunut. Nyt se on kolmessa kerroksessa. Samalla hintataso oli noussut tosi paljon. 72e sai vain nuo langat ja puikot. Olin odottanut saavani ison määrän lankoja siihen hintaan. Vieläköhän sinne tehdään bussimatkoja?

Tänään oli neulekahvila. Teemme siellä trikooryijyä. Valokuvassa on keskeneräinen ryijy. Ryijy on yhteistyönä tehtävä käsityö, mikä tulee huoneen seinälle. Neulekahvila on enää kaksi kertaa tänä keväänä. Olisin iloinen jos se olisi ensi syksynä kerran viikossa. Sen verran mukavaa siellä on. Siellä kokoontuu samanhenkisiä käsityöihmisiä. Siellä tehdään kukin omaa käsityötään juodaan kahvia ja jaetaan vinkkejä. Iloinen puheensorina täyttää tilan.

Olemme käyneet muutamana kesänä Kouvolan vanhalla torilla kesälauantaisin pidettävällä kirppiksellä myymässä. Se on myös mukavaa touhua, jos sattuu hyvä sää. Sinne mennään jo puoli seitsemältä aamulla. Varataan paikka ja pistetään myyntipisteet pystyyn. Se on kohtuu hintainen, vain 10e/lauantai. Kirppiksen järjestää eri järjestöt vuorollaan. Nyt tulevana lauantaina olisi tarkoitus mennä, jos sää vain sallii. Ainakin pari kertaa pitää tänä kesänä käydä.

Sunnuntaina sitten saadaan tietää vauvan tuleva nimi. Virkkaan Saran toivoman vauvan lelukorin sunnuntaiksi. Jos sää sallii niin menemme kastetilaisuuden jälkeen kesämökille. Ihanaa!!! Nyt on luonto kauneimmillaan. Kaikki uutta ja vihreää.

Vinkkejä tulevaan kesään!

Tokmannissa tarjouksessa tällä hetkellä:

BBQ Savustuslaatikko nyt -16 %, Future TT Sport Frisbeegolf-kiekkosetti nyt -33% ja Iittala Kartio nyt -31% (<- linkki)

Lindeksistä kaikki asut kevään ja kesän juhliin

LINDEX (<-linkki)

Hong Kong kaikkea ihanaa pihalle ja parvekkeelle (<-linkki)

Aurinkoisia toukokuun päiviä! – maija –

2 vastausta artikkeliin “Toukokuisia päiviä

  1. Neulekahvila näyttää niin mukavalta paikalta ja just sun jutulta! 🙂 Täällä jo sunnuntaita odotellaan että saadaan yhdessä juhlia.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s