Kaunista

Hei,

kävimme mökillämme ekaa kertaa tänä keväänä. Sää suosi meitä. Oli 18 astetta lämmintä. Saimme pihatyöt tehtyä. Istuin välillä pihakeinussa ja ihailin luonnon kauneutta. Järvestä oli lähtenyt jo jäät ja käki kukkui. Lisäsimme puuhun vielä yhden uuden linnunpöntön. Nyt niitä on neljä.

On luvannut pidempää lämmintä jaksoa. Tämä toukokuu muistuttaa toukokuuta -84, jolloin tyttäremme Sini syntyi. Silloin oli melkein koko toukokuu auringonpaistetta ja tosi lämmintä. Se jäi mieleemme, kun jouduin olemaan sairaalassa kolme viikkoa ja sinä aikana oli tullut kesä.

Huomenna olisi tarkoitus paistaa karjalanpiirakoita vauvan kastetilaisuuteen. Tämä toukokuu on todella kiireinen. On paljon ohjelmaa melkein joka päivälle. Se tuo mielekkyyttä elämään. Talvella sitä ennättää olla yhdessä paikkaa ihan tarpeeksi. Kävimme kävelemässä 7 km. Meillä on tarkoitus käydä sauvakävelyllä joka toinen päivä.  Nyt on hyvä kävellä kun pyörätiet on puhdistettu hiekasta.

Harmi ettei me voida olla mökillämme juuri nyt kun on lämmintä sillä pariksi viikoksi meillä on ohjelmaa joka päiväksi. Ensi kerralla varmaan kevätesikot ja vuohenjuuri kukkii. Seuraavalla kerralla pitäisi tehdä kasvimaa. Mieheni laittaa perunamaan ja minä kylvän punajuurien siemenet ja istutan sipulit ja kylvän tillin. Kun meillä on perunamaa kummassakin paikkaa siis Kulotiellä ja mökillä ei meidän kesällä tarvitse kuskata eikä ostaa perunoita. Uudet perunat on niin hyviä.

Käsitöissä virkkaan Säteelle joululahjaksi torkkupeittoa c2c tekniikalla. Harmi etten voi laittaa kuvaa, kun se minkälainen siitä tulee on vielä salaisuus. Eelalle olen tekemässä lierihattua ja virkkaan valkoisen jakun.

Kevät- ja kesävaatteet löydät LINDEX(<–linkki)

Paljon tarvikkeita pihatöihin ja parvekkeelle sekä kesäkukkia puutarhaan

löydät HONG KONG (<–linkki) ja

TOKMANNI (<–linkki). Täältä löydät melkein kaiken tarvitsemasi mitä tulee puutarhanhoitoon.
HEIPS! – maija –

One thought on “Kaunista

  1. Linnunpönttöjä olisikin kiva saada omallekin pihalle! Asujia tulisi varmasti.

    Helatorstain kunniaksi meidän herukkapuskat sai uuden ilmeen – karsin varmaan puolet oksista, kun olivat niin vanhoja. Toivottavasti ei tullut tehtyä liian myöhään, että jotain satoakin saisi syksyllä.

    Puutarhahommia siis täälläkin – onneksi sää suosii 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s