Muutama vinkki

Hei taas.  Kevät tuo tullessaan myös juhlia. Meillä juhlitaan vauvan kastetilaisuutta ja Eelan ja Sinin synttäreitä ja vielä sukujuhlia kesäkuun alussa. Ongelma on taas että mitä sitä pistäisi päälle. Löysin Lindexin sivuilta paljon mielenkiintoista, joten suuntaampa sinne.  Tästä pääset katsomaan mitä sieltä tällä hetkellä löytyy Lindex.

Pihatyöt on meneillään. Kukkapenkeistä on jo nousemassa runsaasti kukkia. Tuossa etusivulla on viime kesän kukkapenkistä kuva. Ostimme jo kasvuturvesäkkejä tomatintaimille ja lisää uutta multaa ja tietenkin kukan siemeniä, punajuurten siemeniä ja tilliä. Verannalle tarvii ostaa vielä pelargonioita. Ne kestävät ja kukkivat koko kesän.Tokmanni täältä löydät paljon kevät töihin tarvittavia välineitä ja istutettavia kukkia.

Huom! Pääset tekstissä mainituista Lindex jaa Tokmanni suoraan kaupan sivuille.

Olen innoissani tästä uudesta harrastuksestani. Olen pitänyt vähän taukoa käsitöistä tämän takia.

Lähdemme maanantaina mökille Kiteelle ja tulemme jo tiistaina takaisin, sen että ennätämme pihan haravoida ja tehdä vähän mökin siistimistä. Tullessa tiistaina pysähdymme Lappeenrannassa hoitamassa Saran ja Leevin vauvaa. On niin ikävä sitä pikkuista. Joten tälläistä tällä erää. Palaan pian. – maija –

One thought on “Muutama vinkki

  1. Miulla taitaa tänä vuonna kasvihuone ja muutkin istutukset haaveeksi – ehkä ensi vuonna sitten. Etupiha kuitenkin uusitaan. Mukavaa mökkeilyä! 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s