Kevään touhuja

Kolmas kerta todensanoo näiden blogisivujeni suhteen. Jouduin pari kertaa tyhjentämään sivut kokonaan ja aloittamaan ihan alusta. Mutta tulipahan harjoiteltua, hih.

Olisi taas paljon tekemistä. Pitäisi alkaa touhuta pihamaalla puutarhan kimpussa. Sitten mökilläkin pitäisi käydä ja se tietää töitä. Ensimmäinen käynti keväällä mökillä menee pihan haravointiin ja siistimiseen talven jäljiltä. Mökki pitää myös siivota. Silloin ei yleensä ennätetä käydä vierailulla sukulaisten luona.

Käsitöissäkin pitäisi virkata Eelalle lieri kesähattu ja Saralle tehdä ontelokuteesta kori, missä voi säilyttää vauvan leluja. Veljelleni on vielä neulomatta hänen tilaamansa naisten lapaset. Torkkupeitto Säteelle on puolessa välissä. Ja kolmiohuivi on puolissa välissä. Laitan kuvan ohjeen kolmio hartiahuivista. Se on myös sellainen kuvio, mitä on mukava virkata.

IMG_0883.png

Tulee onnellinen olo kun pääsee mökille luonnon rauhaan ja kuulee lintujen sirkutusta. Ensi viikonlopuksi lupasi lämmintä. Jokohan sitä uskaltautuisi mökille? Riippuu yö lämpötilasta.

Epäonneakin on ollut, kun pyykinpesukone levisi. Niiden käyttöikä kun nykyisin on 5-8 vuotta. Ei muuta kun uutta hankkimaan. Mikähän merkki olisi hyvä ja kestävä.

Kävimme Karnaluksissa lankaostoksilla. Tuli taas iso määrä sekä puuvilla että villalankoja hamstrattua 60e lahjakortti tuli käytettyä eikä riittänytkään.  Tässä kuulumiset tällä kertaa. Heips!

 

 

One thought on “Kevään touhuja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s